Paasmarkt Hof Dordrecht

Verwelkom de lente tijdens de paasmarkt op het Hof

Op zaterdag 23 maart van 12.00 uur – 17.00 uur slaan de creatieve ondernemers van Hof 2 t/m 4 de handen weer ineen. Het Hof in het centrum van Dordrecht is die middag het decor van een sfeervolle paasmarkt, waar je terecht kunt voor exclusieve paascadeautjes en waar gezelligheid en verrassingen hand in hand gaan. Want wie weet vind jij wel één van de verstopte eieren!

De mini-paasmarkt op het Hof belooft een diverse selectie van hoogwaardige producten:

Leijns Creative Greenhouse – bekend van de gehaakte boeketten en botanische workshops – opent die middag een pop-up store in de winkel van Suus Handmade. Hier kunnen bezoekers zich vergapen aan exclusieve DIY pakketjes, unieke paascadeautjes en verrassende 3D-geprinte vaasjes van Lab Dordrecht.

Suus Handmade verwelkomt bezoekers met haar collectie duurzame kinderkleding, die niet alleen stijlvol is, maar waarbij elk item uniek en handgemaakt is met oog voor duurzaamheid en recycling.

Atelier Hof 3 presenteert een uitgebreide selectie handgemaakte paashangers, paasversiering, eierdopjes, schalen en servies van keramiek. Elk stuk doordrenkt van vakmanschap en liefde voor het ambacht.

Tevens biedt de mini-paasmarkt een gezellige sfeer in een van de meest pittoreske straatjes van Dordrecht. Ook kun je in de straat op zoek naar verborgen schatten. Die dag zullen er namelijk diverse eieren verstopt zijn in de straat. Vind jij een gouden ei? Dan win jij een prijs! Kom en geniet van een middag vol gezelligheid, ontdekking en inspiratie te midden van deze lokale ambachtslieden en ondernemers.

Zaterdag 23 maart 2024
12.00 uur – 17.00 uur
(Atelier Hof 3 is al vanaf 11.00 uur open)