Onze locatie

!! WIJ ZIJN VERHUISD! Met ingang van 1 januari 2022 zijn wij de trotse ‘bewoners’ van een nieuw atelier in het prachtige Dordrecht. Uiteraard helemaal in de groene eigentijdse sfeer die jullie van ons gewend zijn.

LEIJNS ‘Creative Greenhouse’ is gevestigd op de Steegoversloot 38-40 in het prachtige monumentale pand Doelesteyn. Dit pand van kunsthistorische waarde met een brede pilastergevel uit 1657 is vroeger o.a. een industrie- en huishoudschool geweest. Met een inspirerende, creatieve en huiselijke setting is dit  perfecte plek voor onze workshops.

Ons atelier is zowel per auto als openbaar vervoer prima te bereiken. Vanaf het station is het +- 10 minuten lopen. Er is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid achter het pand bij de parkeerplaats op de Stek.

Routebeschrijving naar parkeergelegenheid (auto)
De parkeerplaats is gelegen direct achter het pand. Als je met de auto vanaf de a16 borden centrum volgt, ga je rechtsaf langs het station. Bij het station ga je links en direct rechts de singel op.  Bij Schouwburg Kunstmin ga je linksaf de St Jorisweg op. Rij over de St Jorisbrug en ga rechtsaf de Schoolstraat in. Aan je linkerhand tref je de parkeerplaats.

Routebeschrijving (openbaar vervoer)
Kom je met de trein? Onze locatie is +- 10 minuten lopen vanaf het station.

Adres: Steegoversloot 38-40, Dordrecht

Deze slideshow vereist JavaScript.

Dé plek voor (haak)workshops & craft dates in Dordrecht

%d bloggers liken dit: