Onze locatie

!! WIJ ZIJN VERHUISD! Met ingang van 1 juni zijn wij de trotse ‘bewoners’ van een nieuw atelier bij DOOR Dordrecht, Spuiboulevard. Uiteraard helemaal in de groene eigentijdse sfeer die jullie van ons gewend zijn.

LEIJNS ‘Creative Greenhouse’ is gevestigd in het Stadswaardehuis van Dordrecht op de Spuiboulevard. Stadswaardehuis DOOR  is een creatieve broedplaats in het hartje van deze prachtige stad. Met een inspirerende, creatieve en huiselijke setting is dit de perfecte plek voor onze workshops.

Ons atelier is zowel per auto als openbaar vervoer prima te bereiken. Vanaf het station is het +- 2 minuten lopen. Er is voldoende (betaald) parkeergelegenheid bij parkeergarage Spuihaven

Routebeschrijving naar parkeergelegenheid (auto)
De parkeergarage is gelegen direct achter het pand op Spuiboulevard 304. Als je met de auto vanaf de a16 borden centrum volgt, ga je rechtdoor richting de Grote Kerk (Achterhakkers). Je volgt de weg naar rechts en je bent direct op de Spuiboulevard. Neem de tweede afslag rechts en je rijdt zo de parkeergarage in.

Routebeschrijving (openbaar vervoer)
Kom je met de trein? Onze locatie is +- 2 minuten lopen vanaf het station.

Adres: Spuiboulevard 220, Dordrecht

 

Dé plek voor (haak)workshops & craft dates in Dordrecht

%d bloggers liken dit: