CAL – winters boeket ‘a winter’s tale’

It’s winter-fall
Read skies are gleaming, oh
Sea-gulls are flyin’ over
Swans are floatin’ by
Smoking chimney-tops
Am I dreaming?
Am I dreaming?

(A Winter’s Tale – Queen)

De winter is aangebroken! De nachten zijn kouder, de schoorstenen staan te roken van gezellige knusse haardvuren, we drinken hete chocolademelk (met slagroom ;-)) en we haken zachte wollen sjaals en mutsen. Wij zijn gek op de winter. Hoe kouder, hoe beter. Met dit warme klassieke boeket op de tafel is het wintersprookje compleet.

Gedurende 8 weken kun jij met ons mee haken aan dit winterse sprookje. Elke week ontvang jij een bloempatroon van échte winterse bloeiers, waaronder de Japanse roos (camellia), de blauwe distel (Eryngium Planum), hulst (Ilex aquifolium), wilgenkatjes en meer!

Haak het boeket in je eigen favoriete kleuren óf bestel het complete bijbehorende garenpakket met het prachtige garen van o.a. Mr. Cey, durable en LangYarns.

Je ontvangt 8 weken lang elke week een bloempatroon in je mailbox. Ook kun je in de exclusieve CAL omgeving van YarnSea je resultaten delen met ons – de ontwerpers – en met andere deelnemers van deze CAL. Hier kun je ook je vragen stellen, anderen inspireren met jouw variaties en kleurkeuzes en voorzien wij jou van tips en trucs. En wie weet … hebben we nog wel een kleine verrassing voor je!

Het boeket bestaat uit: japanse roos, hulst, wilgenkatjes, helleborus, blauwe distel, lauriertakken, tulpen, mimosa

Wil je meedoen met deze CAL? Inschrijven kan via www.yarnsea.com

https://yarnsea.com/nl/project/749/winters-boeket-a-winters-tale

De CAL zelf start woensdag 24 januari. Later aanmelden is natuurlijk mogelijk. Je ontvangt dan uiteraard ook de patronen die al geweest zijn.

Tip: Het Lab Dordrecht (Stichting Philadelphia) heeft exclusief voor dit boeket een prachtige vaas ontworpen. Heb je interesse in een soortgelijke vaas? Neem dan contact op, zij helpen je graag verder.