Craft dates

Natuurlijk is het heerlijk om met een muziekje op, je lievelingsdrankje erbij en je favoriete craft op de bank te duiken of aan de keukentafel plaats te nemen….maar eigenlijk is het nog leuker om te craften met een stel andere creatievelingen! En daarom organiseren elke maand een craft date.

De spelregels zijn heel eenvoudig: Je neemt je eigen DIY-project mee (ongeacht of dit nu stempelen, haken, breien, tekenen, borduren, macramé etc is) en onder het genot van een hapje en drankje (dat wij uiteraard verzorgen) ga je aan de slag. Je zult zien: nieuwe ideeën, inspiratie en technieken komen vast en zeker voorbij.

Heb je geen inspiratie of eigen DIY-werk ? Geen paniek! Bij elke craft date staat er een thema centraal met bijbehorend craft project waar wij de materialen voor verzorgen.

Kosten
De kosten voor deelname met eigen DIY project bedragen €7,50 p.p
(Dit is incl. drankjes, lekkers en parkeren)

De kosten voor deelname met het inspiratiethema bedragen €20,-

Zin om bij ons aan te schuiven? Schrijf je hier in o.v.v. craftdate + datum. Vergeet niet te vermelden of je je eigen DIY project meeneemt, of dat je aan de slag wilt met het craft thema.

Agenda craft date

Donderdag 4 april 20.00 uur – 22.00 uur 

Neem je eigen DIY-werk mee (kosten deelname €7,50) of kies het onderstaande inspiratiethema (kosten deelname €20.-)

 ‘bullet journalling’
bullet journallingDe trend op agenda-gebied: je eigen BuJo bijhouden! Een BuJo is een creatief notitieboek voor je eigen agendaoverzichten, to-do lijstjes, herinneringen, bucket list en meer. Een agenda, dagboek en planner ineen! Hoe dit werkt? Wij laten je dit zien tijdens deze craft date. Uiteraard krijg je van ons volop inspiratie en een eigen bullet journal, zodat je met de aanwezige materialen meteen aan de slag kunt.

 

 

Woensdag 19 juni 20.00 uur – 22.00 uur (!!OPENING NIEUW ATELIER!!)

Wij kunnen niet wachten! De eerste craft date in het nieuwe atelier op de Spuiboulevard met een feestelijk tintje. Neem je eigen DIY- werk mee en wij zorgen voor de rest. Laat je inspireren door de nieuwe ruimte en door de andere aanwezige crafters. Hapjes en drankjes worden verzorgd.

De toegang is deze editie helemaal passend in het thema; namelijk een plantje naar keuze. Met jouw inbreng kunnen we het nieuwe Creative Greenhouse helemaal groen gaan vullen. Ben jij erbij? Inschrijven kan hier

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s