Mini workshop cactus tijdens Noordpark Festival 29 juni 2019

In het prachtige Noordpark wordt elk jaar het Noordpark festival gehouden. Dit is een bruisend muziekfestival met een levendige cultuurmarkt waar van alles te horen en te zien is. Ook is er een kinderdorp met leuke activiteiten, een vintage markt, foodtrucks, kleedjesmarkt en meer…

Kunstenaars, ontwerpers, culturele organisaties en verenigingen krijgen op deze dag de gelegenheid om zich te presenteren via een workshop, demonstratie of het informeren van bezoekers met behulp van een marktkraam. Er zijn twee podiums waar de hele dag spetterende muzikale optredens plaatsvinden. Cultuur in de breedste zin!

Ook wij zijn aanwezig met een kraam vol bolletjes wol, haaknaalden en gehaakte cacti EN we bieden je de mogelijkheid om een mini workshop cactus haken te volgen. Voor slechts €5,- kun je 30 minuten aanschuiven bij ons aan tafel en leren we je de basisbeginselen van het haken.  De haaknaald mag je na de instructie meenemen, zodat je gelijk thuis aan de slag kunt. Wol, potjes en vulling is bij ons in de kraam verkrijgbaar.

Dit jaar is het de elfde editie, dat plaats vindt op zaterdag 29 juni 2019 vanaf 12.00 uur (locatie Noordpark Zwijndrecht)

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s